Regenesis healing

Healing is altijd je bewust worden van waar jij zelf mee bezig bent.
Wat wil jij en kan jij veranderen zodat jij weer in je kracht komt te staan?

 

Regenesis.
Het woord regeneratie / regenereren zit hier als basis in. Dat betekent volgens Wikipedia o.a.: het verschijnsel in de biologie waarbij beschadigde delen (organen) van een dierlijk organisme volledig worden hersteld.
De van Dale zegt: in de oorspronkelijke toestand terug brengen, weer bruikbaar maken.

 

Regenesis healing is een zachte vorm van energie geven. Door lichte aanraking wordt de energie overgebracht.
Wat mooi is aan Regenesis healing dat het ook heel specifiek ingezet kan worden op jouw hulp vraag. Het werkt direct op de organen of andere delen, waar je last van hebt.
Met Regenesishealing wordt het zelfhelend vermogen, dat we allemaal hebben, weer op AAN gezet. Er wordt niet alleen gewerkt met de energie die we doorgeven, maar vooral door jouw eigen energie te activeren zodat het lichaam weer wakker wordt.


Ooit van de Axelotl gehoord? Bekijk hier het filmpe. De axelotl is zeer bijzonder.
Dit diertje kan werkelijk ieder onderdeel van zijn lichaam weer vernieuwen. Bij mensen werkt dit ongeveer hetzelfde vanaf de conceptie tot aan de geboorte. Twee cellen met ieder de halve bagage aan DNA die samen voegen tot één cel. Hieruit groeit een volledig kind dat geboren wordt. De cellen delen en delen en weten, terwijl ze er eerst identiek uitzien, wat ze gaan worden. Dat is echt een klein wonder!

Dit vermogen van cellen om zich te vernieuwen en tot het juiste uit te groeien, weten hoe het in eerste instantie moet zijn, dat blijft aanwezig in je cel. Eerst actief tot 6 maanden na je geboorte, hierna sluimerend.


Dit gaan we weer op aan zetten. Het klinkt misschien onwerkelijk, het werkt!


Wat we ook doen met Regenesis is de energie banen gebruiken waar alle zenuwen gebruik van maken. Met een behandeling beginnen we ook met de rug, waardoor we alle zenuwen in de wervelkolom langs gaan. Deze staan in verbinding met alle andere delen van het lichaam, zoals bijvoorbeeld je organen. Alle wervels ga ik langs en op deze manier wordt er al heel veel in gang gezet.

Nieuwsgierig? Bel of mail, stel je vragen of maak een afspraak.
Voorbeelden van wat er behandeld kan worden met Regenesis:

 

Voorbeelden van klachten welke er behandeld kan worden met Regenesis:

  • Algemene gezondheidsproblemen
  • Hart- en vaatziekten
  • Immuunsysteem
  • Rug- nek- en schouderklachten
  • Hoofdpijnen of migraine
  • Mentale en emotionele problemen
  • Blessures, breuken, verwondingen
  • Oog- en oor aandoeningen
  • Last van organen en klieren

 
vragen hierover of twijfel je over iets? Bel of mail mij,

 

Magnesium 
Magnesium is onontbeerlijk voor ons lichaam! Via onze voeding doen we niet veel magnesium op. Er zit wel magnesium in: spinazie, snijbiet en andere groene groente. Waarom niet? Omdat er in onze bodem eenvoudigweg niet erg veel magnesium in onze bodem  zit.
Om dit aan te vullen kun je heel goed een voetenbadje of een bad vullen met magnesium vlokken. Via de huid wordt er veel opgenomen. Het is ons grootste orgaan! De huid insmeren met magnesium olie werkt ook heel goed.

Er zijn verschillende magnesiumproducten te koop.
Deze kunt u zelf kopen via : Himalaya Magnesium
Of bij mij bestellen.
 
Leestip hierover: ‘Magnesium dé oplossing’ door: Dr. Marianne Mousain-Bosc (kinderarts).

 

Copyright Manon Slee