Manon Slee Coaching

Contact en tarieven, wie ben ik?

Tarieven coaching en/of healing, alle prijzen zijn inc. BTW

Intake en eerste behandeling ca 1 uur

€ 50,00

Vervolg behandeling ca 1 uur

€ 50,00

Intake en behandeling voor ouders met een kind tot 6 jaar

€ 35,00

Ik leer anders losse sessie

€ 55,00

Ik leer anders 4 sessie met werkboek

€ 259,00

NEEM CONTACT OP

 
 
 
 

Neem contact op voor een kennismaking!


Manon Slee is dé professional op het gebied van coaching. Kinderen, ouders, docenten en professionals worden elke dag door Manon geholpen. Als ervaren coach, mens en zorg professional weet Manon Slee als geen ander hoe ze u het beste kan adviseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met Manon op voor een kennismaking! Geheel vrijblijvend uiteraard.

Aangenaam, ik ben Manon

Ik ben Manon Slee, mijn passie is mensen helpen weer gezond te worden. Liefst zo snel mogelijk. Maar niet te snel want het moet wel definitief zijn wat we samen doen!

Hoe doe ik dat?

Ik ben gecertificeerd Gezins- en kindercaoch, ik leer anders caoch, Regenesis therapeut.
Ik gebruik hiervoor Regenesis healing en coachings technieken in combinatie met bijvoorbeeld vitamine en mineralen advies. Ziek zijn doen we niet voor de lol! Waar ik wel van overtuigd ben is dat we het uiteindelijk voor een groot deel zelf doen. En dat alles energie is! Als dat zo is , is een fysieke beperking of ziek zijn dat ook. Het lijkt of er dan een energie stroom geblokkeerd wordt door? Ja daar wil ik achter komen met jou. De blokkade laten gaan en de energie stroomt, waardoor jij weer vol op van het leven kunt genieten.

Waarom ik dit doe?
Het geven van energie aan andere geeft mij vrolijkheid en blijheid. Want ik zie iedere keer mensen heerlijk ontspannen worden en tot rust komen. Daardoor kunnen ze ook meer bij zich zelf komen en zijn de blokkades die er eventueel zijn liefdevol op te lossen.
Mijn hele leven staat in het teken van gezonde voeding en healen vanuit het eigen lichaam. Ik ben er van overtuigd dat ziek zijn, in welke vorm dan ook, te maken heeft met energie en blokkades die wij zelf opwerpen.
Hierdoor zorgen wij ervoor dat de energie niet meer stroomt en voelen we ons niet meer prettig, we krijgen bijvoorbeeld pijn of worden ziek.
Door energie te geven, stil te voelen en te luisteren naar wat ons lichaam aangeeft is dit op te lossen. Zo kun je op een liefdevolle manier naar je problemen kijken en er anders in gaan staan. Ze oplossen en er afscheid van nemen. Jouw energie stroomt weer en de pijn lost zich op! Dus: wil je weer vol energie in het leven staan? Wat houdt je dan nog tegen om je aan te melden voor een kennismakingssessie?

harte groet,
Manon Slee

Copyright Manon Slee